Hvad er Microsoft BizTalk 2018-02-23T12:18:27+00:00

Microsoft BizTalk

Hvilket problem løser Microsoft BizTalk

Ved at vælge at anvende en BizTalk, kan man have afkoblede applikationer og indføre en en global domæne model mellem alle løsninger, der anvendes af organisationen. Det sikrer at alle ens snitflader er standardiseret, og enkelte applikationer kan nemt udskiftes, uden andre bagved liggende systemer eller data skal opdateres.

Hvad gør Microsoft BizzTalk

BizTalk indfører faste processer for fejllogning, og håndtering af beskeder der ikke bliver afleveret til det enkelte system (dead letter).

Nøglefunktioner

Opsætningen af en integration i foregår ved at man anvender en række standard adaptere til at modtage beskeder. Det kan f.eks. være i form af køer, flade filer, FTP, Mail og web/rest servicekald.

Eksempler på anvendelse

Et klassisk eksempel på brug af Microsoft BizTalk er til distribution af master data. Man opdaterer en kunde i sit CRM system, men vil gerne have at ens økonomi system og andre systemer der indeholder de samme kundedata ligeledes opdateres.

Ved at anvende Microsoft BizTalk bliver alle applikationer opdateret og vil dermed indeholde de samme data. Ved eventuelle fejl med en underliggende applikation, er der faste rutiner for hvordan der skal forsøges opdatering igen.

Skulle en opdatering fejle, vil dette naturligvis blive logget. Da hver enkel applikation er separeret fra hinanden og alene knyttet sammen af BizTalk løsningen, vil hver applikationkører videre uden driftstop også ved eventuelle fejl i udveksling af data.

Læs mere om BizTalk

Læs mere om løsninger baseret på Neuron

Microsoft BizTalk er en Enterprise Service Bus, der samler og overvåger alle integrationer mellem applikationer. Løsningen bruges til at integrere applikationer, dvs. at få flere forskellige applikationer til at udveksle data.

Vi har stor erfaringen med produktet og har foretaget integrationer til en række systemer.

Nine Circle er Microsoft Partner.

Microsoft BizTalk

2750 9023

Ring til os for at høre mere

Introduktionsmøde

Vi tager gerne en uforpligtigende snak

Lad os hjælpe dig med din BizTalk udfordring