Neuron 2018-02-23T12:19:37+00:00

Neuron

Neuron ESB er et applikations-, service og integrationsprodukt fra Neudesic, der gør det let at integrere mellem systemer, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere. Produktet meget velegnet til at håndtere systemprocesser, hvor integrationsflow går på tværs af flere systemer og teknologier. En af fordelene ved produktet er at det fra start er bygget til at være en Enterprise Service Bus med stor fokus på kort udviklingstid og høj performance.

Teknologisk opbygning og indhold

Neuron ESB er bygget på Microsoft .Net platformen og kan anvende Microsoft SQL server til at persistere beskeder. Det er dog ikke noget krav og hvis ønsker om eksempelvist høj performance gør at beskedhåndtering skal ske in-memory, er dette også en mulighed. Endvidere kan man vælge mellemløsninger ved at anvende MSMQ eller Rabbit MQ. Systemworkflows udvikles via Windows Workflow Foundation med en række Neuron relaterede arbejdstrin. Har man eksisterende Windows Workflows kan de med fordel importeres og hostes i Neuron ESB, således at man får fordel af den indbyggede funktionalitet til overvågning og monitorering. Da produktet lægger sig tæt op af de underliggende .Net biblioteker, herunder også Windows Communication Foundation, vil eksisterende .Net udviklere hurtigt kunne komme i gang med produktet. Internt arbejdes der typisk med XML beskeder, men der kan mappes til dette fra et væld af formater, eksempelvis JSON, CSV filer eller databasekald.

Mulighed for udbygning

Det er muligt at udvide den indbyggede funktionlatitet via .Net. Eksempelvist er det forholdsvist simpelt at tilføje egne specialadaptere, hvis man har særlige krav. Ligeledes kan eksisternede .Net bibioteker anvendes direkte og der kan tilføjes custom trin med C# kode i processer, såfremt det er nødvendigt.older de samme kundedata ligeledes opdateres.

Læs mere hos Neudesic

Læs mere om løsninger baseret på BizTalk

Neuron er en Enterprise Service Bus, der samler og overvåger alle integrationer mellem applikationer. Løsningen bruges til at integrere applikationer, dvs. at få flere forskellige applikationer til at udveksle data.

Neuron er specifikt bygget til at sende date mellem systemer og er kvalitetsmæssigt førende på sit område.

Nine Circle er Neuron Partner

Neuron ESB

2750 9023

Ring til os for at høre mere

Introduktionsmøde

Vi tager gerne en uforpligtigende snak

Lad os hjælpe dig med din ESB udfordring